Egopics

Tänkte jag kunde ladda upp lite snygga bilder på betongen som jag hittade på Davids dator.






och så kom det en liten på abbe också

Tisdag

Längsta dagen i skolan tror jag... Men vårat schema är ändå inget att klaga på!
/Elina

Tråkig nyhet....

Elina kommer tyvärr att kickas från våran blogg.... Jag och fanny har kommit fram till att hon är alldeles för sööt. Jag framstår som otroooligt ful i hennes närvaro.... Så sorry vännen, men du blir kickad.... Synd att det skulle sluta så här. RIP biatch! 

Tjoohoo!

Sitter med Elina och Fanny och nööördar våra macbooks. Vi har snart SO.... Och slutar typ halv 4! SEEEEGT asså -.- 

När det inte blir som man vill

Jag har groovt tråkigt. Sitter och läser Ondskan och fyfan vad den suger, fattar fan inte ett skit ! Ska ha läst till sida hundranågonting tills imorgon och jag ligger på sida 51. Lycka till säger jag bara ... Något som däremot är mer najs var kvällen igår, även fast jag och Emilia fick gå en mil hem till Nelly så var det ändå lyckat. Nej nu ska jag fortsätta med min läsning.

God Bless The Broken Road

Nu ska jag sova, imorgon ska jag försöka göra lite läxor och sen får jag se om det blir träning :) Godnatt :D
Kram Elina

Tjooo!

De här är mitt första egna inlägg, och ja har ingen aning om vad jag ska skriva.... :P Men ja har iallafall sovit hos Fanny i natt, trevligt trevligt :) Mindre trevligt var det när ja skulle hem morse då inte moppe helvetet inte startade. Fick rulla hem skiten... Tur att vi nästan bor grannar ja och Fanny så det var inte så långt ;)
I kväll blir det mys med tjejerna hemma hos Nellsson. Hade tänkt ta min fag moppe dit, men nu går ju inte det så de får bli bussen. SEEEEGT asså!
ByeBye / Emilia

Tjo bree !

Fanny här ! Har precis varit med Pusen och Marinuus, det var för längesen känner jag. Vi har kollat idol, och till Sofias förtjusning gick brunbögen Sebastian Krantz vidare ... Illa! I morgon har jag fullt upp, jag ska spela match, jobba på knattecupen, gå på middag och sova hos Nellson vilket kommer bli as naaajs. Har inge mer att skriva, cya later.
Snygga b-ruuudarna!

Fredag idag!

Nu går jag till skolan, tre lektioner kvar sen är det helg så trevligt :)
/Elina

Tja tja bloggen!

Nu har vi, Emilia, Fanny och Elina (EmiFanEli) börjat blogga igen, hmn fast det gick inte så bra dom senaste gångerna ... Vi får se vad det blir av den här bloggen, kanske nästa kissie, vem vet ? Just nu sitter Emilia och dricker en bruk rosa cola, stor TUMMENUPP ! Har precis kollat på Idol, som Emilia ska söka till nästa år ! Elina är inte här, tyvärr ... Hon missade lillördan, buhuhu! Har inget mer att skriva får se hur i helvete det här ska gå. PUSSEN!




Helt AMAZING, en rosa cola !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0